Over ons

Cursus in Frankrijk is een gezamenlijk initiatief van Janine Fidder en Albert Maathuis.

 

 

Janine Fidder heeft ruim 17 jaar werk- en levenservaring als juridisch professional, waarvan 15 jaar als kandidaat-notaris binnen het notariaat. Sinds 2011 werkt zij als zelfstandig trainer/coach onder de naam ‘Zelf Doen! Training & Coaching’ en ontwikkelt en geeft zij trainingen voor juristen op het gebied van management, communicatie en persoonlijke effectiviteit.

 

Klik voor meer informatie op: of ga naar: www.linkedin.com/in/janinefidder

 

 

Albert Maathuis heeft na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs als docent exacte vakken zijn eigen ICT-bedrijf opgericht. Hij begeleid en adviseert al 25 jaar notariskantoren bij het optimaliseren van hun kantoorautomatisering en is specialist op het gebied van softwareontwikkeling en het verzamelen en interpreteren van managementinformatie. Sinds 2010 doet hij dit onder zijn eigen naam vanuit zijn woonplaats Vinsobres in het zuiden van Frankrijk.

 

De cursuslocatie: U verblijft in de twee gîtes van Les7Anges gelegen in het Franse wijndorp Vinsobres. Dit dorp bevindt zich op ca. 20 km ten noorden van de Mont Ventoux. Uw gastheer en gastvrouw zijn Albert en Annet Maathuis

 

Klik voor meer informatie op:

 

 

Zelfdoen
Les7Anges